RS Mustang foder


RS MUSTANG ALLROUND MUSLI

Allround är ett hästfoder framtaget som bas för hästar i lätt till normalt arbete. Allround lämpar sig utmärkt till hästar med ett litet till medelstort behov av energi och protein. Allround hästfoder är ett utmärkt komplement till hästar som utfodras med ett innehållsrikt grovfoder. RS Mustang Allround finns även i pellets. Allround finns i både pellets och müsli och levereras i i 20 kg säck. Pellets kan även levereras i storsäck om 750 kg och i bulk.


RS MUSTANG ALLROUND PELLETS

Allround är framtaget för att passa hästar i lätt eller normalt arbete. Ett utmärkt basfoder som passar de flesta hästar med ett litet till medelstort behov av energi. Allround innehåller ångkokt spannmål med bl.a. havre, korn, lusern, linfrökaka, biotin och högvärdiga mineraler och vitaminer.Allround finns i både pellets och müsli och levereras i 20 kg säck. Pellets kan även levereras i storsäck om 750 kg och i bulk


RS MUSTANG ORIGINAL PELLETS

Original är ett havrefritt färdigfoder. Fodret är ett mellanenergi foder där havren ersatts med bl.a. korn och vete som ångkokats. Många hästar som får havre upplevs av ryttaren som “heta” och genom att utfodra din häst med Original undviker du detta. Vidare har vi tillsatt dubbel dos av biotin för att motverka problem med sköra och spröda hovar. Original finns i både pellets och müsli och levereras i 20 kg säck. Pellets kan även levereras i storsäck om 750 kg och i bulk


RS MUSTANG ORIGINAL MUSLI

Original hästfoder passar den pigga hästen. Original är ett smakrikt foder där havren uteslutits och istället kompletterats med ångkokt korn och vete. Ibland upplevs hästen som ”het” och genom att utfodra hästen med Original kan detta undvikas. Original finns i både pellets och müsli och levereras i 20 kg säck. Pellets kan även levereras i storsäck om 750 kg och i bulk.


RS MUSTANG COMPETITON MUSLI

Original Competition är ett havrefritt müslifoder som är utmärkt för tävlingshästen. Många hästar som får havre upplevs av ryttaren som “heta” och genom att utfodra hästen med Original Competition kan detta undvikas. Fodret är ett smakrikt foder där havren uteslutits och istället kompletterats med ångkokt korn och vete. Original Competition innehåller dessutom Profeed®, som stimulerar tillväxten och aktiviteten hos de goda bakterierna i tarmfloran. Original Competition tillverkas i müsliform och levereras i 20 kg säck


RS MUSTANG SENIOR MUSLI

RS Mustang Senior är ett foder anpassat till den äldre hästen. Senior är ett müslifoder för att underlätta tuggning och har glukosamin som är bra för stela leder. Spannmålen är ångkokt och valsad för att underlätta nedbrytningen av fodret i hästens tarm.Senior tillverkas i müsliform och levereras i 20 kg säck.


RS MUSTANG FIBER MUSLI

Fiber Original är ett havrefritt foder som rekommenderas till hästar med ett lägre behov av energi men som behöver öka på hull och muskulatur. Fodret har en något högre halt av protein och är fiberrikt vilket är gynnsamt för tarmflora. Innehåller även hackad lusern. Fiber Original tillverkas i müsliform och levereras i 20 kg säck.


RS MUSTANG BREED PELLETS

Breed är ett proteinrikt färdigfoder för hästar som har ett extra behov av protein, såsom dräktiga och digivande ston, unghästar eller hästar i behov av muskeluppbyggnad. Breed passar alldeles utmärkt då grovfodrets nivå på protein är lågt. Breed är ett fiberrikt foder som gynnar grovtarmsfunktionen. Vi har även valt att tillsätta linfrökaka som balanserar ömtåliga hästmagar tillsammans med ångkokt spannmål som underlättar nedbrytningen av näringsämnena. Breed tillverkas i pelletsform och kan levereras i 20 kg säck, storsäck om 750 kg och i bulk.


RS MUSTANG PROTEIN + MUSLI

RS Mustang® Protein+ passar utmärkt till hästar med högt proteinbehov såsom dräktiga och digivande ston, unghästar eller hästar i behov av muskeluppbyggnad. RS Mustang Protein+ är vårt proteinrikaste kraftfoder. Protein+ passar väldigt väl när grovfodret har ett lågt eller mycket lågt proteininnehåll. Protein+ finns i både pellets och müsli och levereras i 20 kg säck. Pellets kan även levereras i storsäck om 750 kg och i bulk.


RS MUSTANG PROTEIN+ PELLETS

Allround är ett hästfoder framtaget som bas för hästar i lätt till normalt arbete. Allround lämpar sig utmärkt till hästar med ett litet till medelstort behov av energi och protein. Allround hästfoder är ett utmärkt komplement till hästar som utfodras med ett innehållsrikt grovfoder. RS Mustang Allround finns även i pellets. Allround finns i både pellets och müsli och levereras i i 20 kg säck. Pellets kan även levereras i storsäck om 750 kg och i bulk.


RS MUSTANG ACTIVE MUSLI

Active är ett hästfoder som har ett högt energiinnehåll och rekommenderas till högt presterande hästar och hästar som tävlar. Hästfodret innehåller en noggrann och balanserad blandning av fett, fibrer, mineraler och vitaminer. Active är ett utmärkt hästfoder till hästar som ofta reser, byter miljöer eller lätt kan få stressade magar. Active hästfoder innehåller Profeed® som stimuleras hästens tarmflora. Active finns i både pellets och müsli och levereras i 20 kg säck. Pellets kan även levereras i storsäck om 750 kg och i bulk


RS MUSTANG ACTIVE PELLETS

Active är ett energirikt färdigfoder för högpresterande hästar. Innehåller en noggrann och balanserad blandning av fett, fibrer, mineraler och vitaminer för ett optimalt utnyttjande av de högvärdiga råvarorna. All spannmål i Active är ångkokt för att göra näringsämnena mer lättillgängliga. Active innehåller linfrökaka, dubbel dos biotin och Profeed®. Active finns i både pellets och müsli och levereras i 20 kg säck. Pellets kan även levereras i storsäck om 750 kg och i bulk.


RS MUSTANG MASH ORIGINAL MUSLI

RS Mustang Slobber Mash Original är havrefri och är bra för havrekänsliga hästar. Slobber Mash Original medför en gynnsam matsmältning och ger en snabb återhämtning efter ansträngande prestationer. Fodret innehåller en noggrann och balanserad blandning av vitaminer och mineraler. Slobber Mash Original rekommenderas som ett komplement till den övriga foderstaten och ska blandas med vatten. Innehåller även Profeed®.


RS MUSTANG SLOBBER MASH

Fodret medför en gynnsam matsmältning och ger en snabb återhämtning efter ansträngande prestationer. RS Mustang Slobber Mash innehåller en noggrann och balanserad blandning av fett, fibrer och vitaminer för ett optimalt utnyttjande av de högvärdiga råvarorna. Slobber Mash rekommenderas som ett komplement till den övriga foderstaten och ska blandas med vatten. Innehåller även Profeed®. Slobber Mash levereras i 20 kg säck.


RS MUSTANG DIET PELLETS
(FÅNGVÄNLIGT & SOCKERFRITT)

RS Mustang® Dietfoder är ett pelleterat foder med lågt energiinnehåll som med fördel används till hästar som behöver gå ner i vikt och/eller har fångbenägenhet. Fodret har ett lågt stärkelseinnehåll, är fiberrikt och innehåller inget tillsatt socker. Fodret innehåller en noggrann blandning av vitaminer och mineraler samt profeed vilket främjar mag- och tarmkanalen. RS Mustang Diet kan ges som enda foder eller som ett komplement till den övriga foderstaten. RS Mustang® Diet är pelleterat och levereras i 20 kg säck. Kan även levereras i storsäck om 750 kg och i bulk.


RS MUSTANG 50/50 OATBALANCE MUSLI

RS Mustang® 50/50 är ett koncentrat med extra mycket mineraler och vitaminer. RS Mustang 50/50 innehåller ångkokt spannmål, vilket gör näringsämnena mer lättillgängliga för hästen. Dessutom har vi tillsatt linfrökaka som bildar en skyddande gel i hästens tarm. Detta foder 50/50 måste blandas ut med ytterligare andra spannmål så som havre eller korn. Innehåller även Profeed®. 50/50 tillverkas i müsliform och levereras i 20 kg säck.


RS MUSTANG REHAB MUSLI

Rehab är ett müslifoder som passar utmärkt till konvalescenter och hästar i vila. Fodret har ett lägre energiinnehåll med en noggrann och balanserad tillförsel av protein, mineraler och vitaminer. Rehab är extra fiberrikt och innehåller Profeed® för att hålla god tarmflora. Rehab tillverkas i müsliform och levereras i 20 kg säck.


RS MUSTANG TROTTING PELLETS

RS Mustang Trotting är ett foder för de mest högpresterande hästarna, såsom trav- och galopphästar. Fodret har ett högt energiinnehåll och innehåller en större mängd av de mineraler och vitaminer som tävlingshästen behöver. Dessutom har vi valt att tillsätta Profeed® som gynnar den goda tarmfloran.


RS ORIGINAL TROTTING

RS Mustang Original Trotting är ett havrefritt foder för de mest högpresterande hästarna, såsom trav- och galopphästar. Fodret har ett högt energiinnehåll och innehåller en större mängd av de mineraler och vitaminer som tävlings-hästen behöver. Dessutom har vi valt att tillsätta Profeed® som gynnar den goda tarmfloran.