Hund


För att du som kund skall kunna köpa produkter till konkurrenskraftiga priser så är vårt lager av produkter begränsat. Istället håller vi kontinuerliga leveranser från våra leverantörer. Vissa artiklar finns på hylla, medan andra kommer efter att du som kund har gjort beställningen hos oss! Uppskattad leveranstid är ca 1 vecka, beroende på leverantör. Beställningar sker enkelt och smidigt per telefon/email eller vid besök hos oss.


DET MESTA FÖR HUNDEN OCH KATTEN

Hos oss hittar du torrfoder av märkena Magnusson (Sverige) och Happy Dog (Tyskland)
Vi har även ett utbud av koppel, halsband, tillskott, tuggben, godis och leksaker.

Jepo hundgårdar tillverkade i Österbotten. Hundgårdarna är av aluminium vilket gör den lätt hanterlig. Priser på element i lager: Vägg element (199 cm * 184 cm) 113 €, 1/ 2 väggelement (97,5 cm – 184 cm) 82 €, dörrelement (199 cm * 184 cm) 194 €.

Magnussons

Magnusson har ambitionen att göra sitt hundfoder så nyttigt och naturligt som möjligt. Innehåller bara råvaror från det svenska jordbruket. Maten är ungsbakad, bakning är en långsam och mild process, som bättre bevarar råvarornas naturliga egenskaper. De flesta hundar tycker dessutom att ugnsbakat foder smakar väldigt gott!

Happy Dog / Happy Cat

Spannmålsfritt. Det speciella är den omsorgsfullt komponerade mångfalden av naturliga ingredienser. Happy Dog prioriterar råvaror från regionala lantbrukare och står som garant för att näringsbeståndsdelarna har ett säkert ursprung. De använder enbart högvärdigt protein som kombineras med de värdefulla egenskaperna hos örter och frukt.