Får & lamm


HUNDEN OCH HERDEN

Fårutrustning är en viktig del av Hunden & Herdens sortiment. Det var behovet av bra, prisvärd och användarvänlig fårutrustning som gjorde att vi startade verksamheten 2009 och har funnits på ”nätet” sedan dess. För oss själva är detta även en del av vår vardag och vi söker alltid efter nyheter och förbättringar på våra regelbundna resor till Storbritannien.


KNARRHULT

Köp dina inredningar direkt från konstruktören i Knarrhult. Det är din bästa garanti för att slippa få skrivbordsprodukter. Du får ett kvalitetssystem som verkligen fungerar i praktiskt arbete! Vi har lång erfarenheter av inredning för fårstall, stora och små utrymmen.


WILLAB

Kor, hästar, grisar, hundar, ryttare och lantbrukare – alla är de lika viktiga för oss.

Vår ambition är att ha en bred produktkatalog, med allt från smått och enkelt till det stora och avancerade. Produkter från såväl stora världsomspännande fabrikat och tillverkare som mindre lokala producenters och partners. Självklart har vi även med en flora av egna varumärken så som HANSBO SPORT, Eclipse Biofarmab och Swedguard. En röd tråd är att alla våra produkter är av god kvalitet och tillför ett mervärde – då vi ständigt arbetar med vår produktutveckling